- بیماری های جنسی (۲۳)
- دانستنیهای ازدواج (۷۰)
- دانستنیهای بارداری (۸۷)
- دانستنیهای جنسی بانوان (۳۱۴)
- ارگاسم بانوان (۲۰)
- قاعدگی ( پریود ) (۱۸)
- دانستنیهای جنسی مردان (۲۸۹)
- دانستنیهای خانواده (۶)
- دانستنیهای شخصیت شناسی (۱)
- دانستنیهای عمومی (۹۴)
- چاقی و لاغری (۱۰)
- دانستنیهای ایدز (۱۸)
- دستهبندی نشده (۵)
- هفت دلیل دلزدگی جنسی خانم ها
- روشهای متفرقه برای پیشگیری از بارداری
- چگونه رابطه عاطفی ميان خود و همسرمان را استحكام بخشيم؟ ( آقایان )
- نقش پیشابراه در ارگاسم زنان
- آناتومی دستگاه تناسلی مردان به همراه تصویر
- هایمنوپلاستی (ترمیم پرده بکارت) و بررسی آثار حقوقی آن
- توصیه های بهداشتی برای رابطه ی جنسی مقعدی
- مزایای رابطه جنسی در دوران بارداری
- برای تجربه یک رابطه جنسی خوب و قوی کردن آن، این کارها را فراموش نکنید
- دلیل کم شدن میل جنسی همسرم چیست؟
- از نظر علمی بهترین زمان برای رابطه جنسی چه موقع است؟
- مصرف روی (زینک) چه تاثیری بر عملکرد جنسی مردان دارد؟
- ۱۰ علت اختلال نعوظ در مردان
- شکستگی آلت تناسلی مردان، علل، عوارض و درمان آن
- نکاتی مهم برای زوجها در خصوص رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن
- کاربران آنلاین : 0
- بازدید امروز : 4005
- بازدید دیروز : 5575
- بازدید این هفته : 42261
- بازدید این ماه : 166268
- بازدید کل : 2900948
خیلی از اوقات اختلافات زن و شوهرها به دلیل عدم فهم دنیای متفاوت طرف مقابلشان است. شما پسری بوده اید که در مدرسه های پسرانه با ویژگیهایی کاملا متفاوت با مدرسه های دخترانه تحصیل کرده اید .محیط متفاوت شما علاوه بر تفاوتهای جنسیتی، تفاوتهای زیاد دیگری را نیز در اندیشه،منش، و باورهای شما ایجاد کرده است.اگر جزء آن دسته مردهایی هستید که کار کردن را زود آغاز کرده اند،و چندین سال است که در محیطهای کاری مردانه مشغول به کار هستید ،این تفاوتها در شما بیشتر هم هست.
گرچه این تفاوتها می تواند به نفع ایجاد عشق و علاقه های خیلی قوی بین شما و همسرتان،کار کند،اما به همان اندازه هم می تواند دردسر ساز و اختلاف انگیز باشد مگر اینکه این تفاوتها را خوب بشناسید و با مبنا قرار دادن این شناخت عمل کنید .اگر تنها به یک مصداق جزئی در حیطه ی تفاوتها دقت کنید ،به ضرورت شناخت آنها بیشتر پی خواهید برد.
به عنوان مثال :
تفاوت زن و شوهر در نوع برخورد با غم و غصه های فردی خودشان که می تواند ناشی از مشکلات کاری،یا مشکلات خانواده پدری و… باشد ،با هم کاملا متفاوت است .چنانچه زن عصبی و غمگین باشد ،توقع دارد شوهرش با دیدن حال غمگین او ،علت را جویا شود .نسبت به ناراحتی او حساسیت نشان دهد ابراز نگرانی کند و قصد حمایت داشته باشد.لذا لازم است که از او سوال کند .چنانچه زن از جواب طفره رفت ،بازهم با نگرانی به اصطلاحا پیله کند تا مشکل همسرش را حل کند.
اما یک مرد در شرایطی مشابه ،ترجیح می دهد تنها باشد ،سوالی را پاسخ ندهد،لااقل تا زمانی که ناراحت است کسی کاری به کارش نداشته باشد مردها در چنین شرایطی تا زمانیکه مشکل را حل نکرده اند دوست ندارند،همسرشان چیزی بفهمد .
اکنون در نظر بگیرید که مردی بدون شناخت این تفاوتها با مسئله ناراحتی همسرش برخورد می کند.وقتی او را ناراحت می بیند،چیزی نمی پرسد.حتی ممکن است ببیند که همسرش در خلوت اتاقش گریه می کند .اما ساعتها او را تنها می گذارد و کنجکاوی نمی کند.در چنین شرایطی قضاوت زن ،جز اینکه شوهرم مرا دوست ندارد و چقدر نسبت به من بی تفاوت و بی عاطفه است ،چه خواهد بود؟
برخی از روانشناسان معتقدند که بسیاری از زنها با صراحت حرف نمی زنند.بلکه چیزهای دیگری را بهانه می کنند. اگر می توانید طوری ارتباط برقرار کنید که بتواند با خیال راحت حرف بزند تا شما هم بتوانید پاسخ درستی را ارائه کنید
● تفاوتهای مشکل ساز و غیر محسوس
یکی از تفاوتهایی که ریشه ی بسیاری از سوءتفاهمات را تشکیل می دهد،خانواده گرایی زیاد زن در مقابل خانه گریزی مردانه است .زنها خیلی دوست دارند بیشتر وقتشان را با همسر و فرزندانشان دور هم بگذرانند.مثلا در یک روز تعطیلی توقع دارند تمام وقت در کنار هم باشند و با هم تفریح کنند.اما این مطلب از نگاه مردها خسته کننده است .همین میل به گریز از خانه، از نظر زنان به معنی بی علاقگی و سردی است.ولی از نظر مرد هیچ ربطی به عواطف آنها ندارد بلکه آن دسته از مردهایی که با این قضیه بهتر کنار می آیند یعنی بیشتر وقت فراغت خود را در کنار خانواده هستند،کسانی هستند که نوعا علاقه ی بیشتری به دیدن تلویزیون دارند یا ترجیح می دهند اوقات فراغت خود را بخوابند و … به هر حال بودنشان هر چند از نظر زنان محبت به خانواده تلقی شود ،می تواند بی ربط به عواطف خانوادگی باشد.
● ریشه ی مشکلات
خلاصه ی مطلب آنکه بسیاری از کج فهمی ها و سوءتفاهم های عاطفی که ریشه ی اختلافات خانوادگی است به یک نقطه اشاره می کند و آن عدم اطمینان از عشق پایدار و موقعیت عاطفی شایسته ای نزد همسر است . تا بحال فکر کرده اید علت مخالفت همسرتان نسبت به رابطه ی شما با دوست صمیمیتان ممکن است به همین سوئ تفاهم های عاطفی برگردد. شاید علت آن یک حسادت پنهان و تغییر شکل یافته باشد. در این صورت او فکر می کند شما به دوستتان بیش از او اهمیت می دهید یا با او صمیمی ترید. که اگر چنین باشد علت مخالفت او چون رازی برای همیشه سر به مهر خواهد ماند. به همین خاطر است که گاهی بهانه های زنها برای دعوا کاملا غیر منطقی به نظر می رسد .زیرا از مطرح کردن دلیل اصلی ناراحتی خود پرهیز می کنند.
برخی از روانشناسان معتقدند که بسیاری از زنها با صراحت حرف نمی زنند.بلکه چیزهای دیگری را بهانه می کنند. اگر می توانید طوری ارتباط برقرار کنید که بتواند با خیال راحت حرف بزند تا شما هم بتوانید پاسخ درستی را ارائه کنید.
عمده ی ترس زنها برای پنهان کاری ،این است که حرفی نزنند تا موضوعی را برای سرزنش شدن و سرکوب شنیدن دست همسرشان دهند .اگر اهل ملامت کردن نباشید بلکه چنانچه ایرادی هم دیدید از او دلجویی کنید ،کمتر در مقابل شما درونیات خودش را مخفی می کند.شاید علت اختلافات شما هم با همسرتان چیزی غیر از آن دلیلی باشد که شما تا کنون گمان می کردید. کمی هم برای کشف دنیای افکار و عواطف همسرتان تلاش کنید .مخصوصا اگر شخصیتی درونگرا و ضعیف (یا به اصطلاح عوامانه شخصیتی “مظلوم”) دارد این مسئله را جدی تر بگیرید.
در هر حال اگر بتوانید ابراز محبتی صادقانه و دائمی چه در مرحله عمل و چه در مرحله ی کلام داشته باشید ،کمتر دچار اختلافات روان فرسا خواهید شد.
اما به کلی هم نمی توان همه ی اختلافات را ناشی از سوءتفاهم ها دانست .بسیاری از اوقات هم واقعا حق با یکی از طرفین است.
ارسال نظرات