- بیماری های جنسی (۲۳)
- دانستنیهای ازدواج (۷۰)
- دانستنیهای بارداری (۸۷)
- دانستنیهای جنسی بانوان (۳۱۴)
- ارگاسم بانوان (۲۰)
- قاعدگی ( پریود ) (۱۸)
- دانستنیهای جنسی مردان (۲۸۹)
- دانستنیهای خانواده (۶)
- دانستنیهای شخصیت شناسی (۱)
- دانستنیهای عمومی (۹۴)
- چاقی و لاغری (۱۰)
- دانستنیهای ایدز (۱۸)
- دستهبندی نشده (۵)
- فرق انزال با ارگاسم در آقايان – بخش اول
- هشت روش طلائی درمان دردهای پیش از قاعدگی
- یک نکته دخترانه برای سلامت جنسی
- رابطه جنسی و تعداد دفعات آن چگونه است؟
- نکاتی کلیدی درباره بیماریهای مقاربتی
- هایمنوپلاستی (ترمیم پرده بکارت) و بررسی آثار حقوقی آن
- توصیه های بهداشتی برای رابطه ی جنسی مقعدی
- مزایای رابطه جنسی در دوران بارداری
- برای تجربه یک رابطه جنسی خوب و قوی کردن آن، این کارها را فراموش نکنید
- دلیل کم شدن میل جنسی همسرم چیست؟
- از نظر علمی بهترین زمان برای رابطه جنسی چه موقع است؟
- مصرف روی (زینک) چه تاثیری بر عملکرد جنسی مردان دارد؟
- ۱۰ علت اختلال نعوظ در مردان
- شکستگی آلت تناسلی مردان، علل، عوارض و درمان آن
- نکاتی مهم برای زوجها در خصوص رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن
- کاربران آنلاین : 0
- بازدید امروز : 2074
- بازدید دیروز : 4551
- بازدید این هفته : 38911
- بازدید این ماه : 162072
- بازدید کل : 2908407
خیلی از زنها یی که احساس میکنند واژن آنها دچار کشیدگی و گشادی شده ، اذعان میکنند که دچار ریزش ادرار هم هستند ، خصوصاٌ در زمانهایی که میخندند یا قلقلک میشوند و یا عطسه میکنند. متاسفانه خیلی از زنها هستند که این امر باعث نگرانی آنها می شود و مشخصاٌ زمانیکه چندین بار زایمان کرده باشند.
پزشکان اصلاٌ جا نمی خورند وقتی که میشنوند شما نگران چنین مشکلی هستید. در نتیجه این کاملاٌ منطقی می باشد که شما مشکلتان را در اولین وقت معاینه عنوان کنید حتی اگر بیان کردن این مشکل برایتان دشوار باشد .
در هر صورت زایمان باعث تغییراتی در بدن فرد و همچنین نحوه پاسخگویی و رفتارهای جنسی فرد خواهد شد که میبایست فرد خود را به آنها بوسیله کارهایی مثل امتحان کردن پوزیشنهای مختلف ، یا انتظارات و درخواستهای مختلف ، یا کارهای دیگر ، با آن تطبیق دهد . بعضی وقت ها موارد و کمکهای پزشکی نیز راه گشا خواهند بود .
اما در ابتدا با همسرتان مشورت کنید، اگر چه که ممکن است برایتان سخت باشد که در مورد چنین چیزی که احتمالاٌ مد نظر و نگرانی هر دوی شماست صحبت کنید. باید پذیرفت که این تغییرات ناخواسته به هر ترتیب جزئی از زندگی هر فرد محسوب میشود و کاملاٌ هم طبیعی است . فرد نیز باید ظرفیت پذیرش آن را در یک رابطه همسرانه داشته باشد.
اگر هنگام زايمان برای شما اپيزيوتومی (در هنگام زايمان طبيعی چنانچه پزشک و يا مامای شما تشخيص بدهند که نوزاد فضای بيشتری برای خارج شدن احتياج دارد اقدام به بازکردن قسمت تحتانی دهانهی واژن میکنند و پس از تولد نوزاد دوباره آن را بخيه زده و میدوزند ) انجام شده است و يا دچار پارگی واژن در طول زايمان شدهايد ( اين مسئله برای همه ی خانمها پيش نمیآيد).
علاوه بر بخيه هايی که برای بسته شدن اين شکاف زده میشود در صورت تمايل شما، پزشک يا ماما می تواند يک يا دو بخيه به آن اضافه کند تا تنگی مطلوب ايجاد شود. اما فراموش نکنيد که در صورت تنگی بيش از حد واژن عمل دخول به سختی و همراه با درد انجام خواهد شد که اين مسئله با کاهش ميل جنسی که پس از زايمان در اکثر خانمها اتفاق میافتد مزيد بر علت شده و سردی زوجين به يکديگر را سبب خواهد شد.
البته با انجام ورزشهای کیگل يا ورزشهای عضلات کف لگن در طول مدت بارداری نيازی به زدن بخيه های اضافی هم نيست. انجام ورزشهای کیگل بطور مرتب در دوران بارداری و پس از آن کمک شايانی به آسان تر نمودن عمل وضع حمل میکند همچنين با سفت کردن عضلات واژن دربالابردن لذت جنسی در هنگام عمل دخول، بند آمدن خونريزی، داشتن نزديکی بدون درد پس از زايمان موثر است.
تمرینات کیگل
تمرینات کیگل باعث تقویت عضلات پایینی لگن خاصره و ماهیچه هایی که در هنگام زایمان کشیده شده اند ، خواهد شد .این تمرینات حتی به لذت بیشتر جنسی ( ارگاسم شدیدتر ) نیز منجر خواهد شد چراکه باعث قویتر شدن و بیشتر انعطاف پذیر شدن ماهیچه ها خواهد گردید. این تمرینات کیسه مثانه را هم سفتتر خواهند کرد که درنتیجه شما دیگر چکه های ادراری نخواهید داشت. نکته اینجاست که به هر حال این تمرین خود واژن را تنگ نخواهد کرد بلکه در حقیقت ماهیچه های ورودی دهانه واژن را تنگتر خواهند کرد.
روش تمرینات کیگل
در زمان ادرار ،بدون استفاده از دست ماهیچه هایتان را جمع کنید تا جایی که جلوی ادرار را به مدت 4 ثانیه بگیرید و بعد دوباره رها کنید تا ادرار جاری شود. تمرینات کیگل بر روی ماهیچه های بخش پایینی لگن خاصره فشار وارد کرده و آنها را تمرین می دهد.
(در حالت بدون ادرار و طبیعی ) اگر می خواهید که چک کنید تا مطمئن شوید که به ماهیچه به درستی فشار میآورید ، می توانید یک یا دو انگشت تمیز خود را داخل واژن کنید و بعد شروع به سفت کردن ماهیچه نمایید. اگر احساس کردید که به انگشتتان فشار وارد میشود حتی به اندازه خیلی کم ، مشخص میشود که شما در مسیر درستی حرکت میکنید
پنج تا ده بار در روز ، به مدت ده دفعه اینکار را انجام دهید .
این کار بین هشت تا ده هفته زمان خواهد برد تا شما بتوانید نشانه های پیشرفت را مشاهده کنید اما تحمل کنید و بدانید که قطعاٌ نتیجه خواهد داد چراکه اساس کار کیگل هم ، مثل همه تکنیکهای وزنه برداری و بدنسازی برای تاثیر به زمان نیاز خواهد داشت. میله های هالتر واژن هم برای این مسئله تاثیر گذار خواهد بود.
اگر تمرینات کیگل را بطور مستمر و پیگیر انجام دادید ولی هیچگونه تغییری را مشاهده نکردید روشهای دیگری نیز وجود دارد که به آن اشاره می کنیم
مخروط واژن : این یک جسم نسبتا وزن دار می باشد و در اندازه های پنبه های دوران قائدگی، که با وارد کردن آن درون واژن باید سعی کنید که آن را نگاه دارید.افزایش وزن این اجسام به مرور باعث قوی تر شدن ماهیچه های واژن میگردد. ابتدا از وزنه سبک شروع خواهد شد و دوبار در روز به مدت 15 دقیقه به ماهیچه های واژن فشار وارد میگردد. زمانی که خود را در نگهداری وزنه توانا دیدید وزن وزنه را افزایش دهید .
محرکهای الکتریکی : با این روش قدرت ماهیچه های واژن و بخش تحتانی لگن خاصره نیز مشخص خواهد شد . با قطع و وصل کردن جریانی از برق باعث میشوید که ماهیچه ها خود را جمع و سپس شل نمایند. این روش از یک تا چهار روز ادامه خواهد داشت که در بالاترین میزان آمادگی تا 20 دقیقه در یک مرحله نیز طول خواهد کشید.
بسته به شرایط فرد و ماهیچه ها حتی ممکن است به مدت چند هفته مستمر این شیوه ادامه یابد. بعضی از دکترها این کار را خود در مطب انجام میدهند اما دستگاهای ساده و قابل استفاده در منزل نیز موجود میباشد.
NeocontrolTM: این شیوه در حقیقت یک صندلی دارای بخش مغناطیسی میباشد که ماهیچه های بخش تحتانی لگن خاصره را تحریک خواهد کرد.این شیوه توسط پزشکان مربوطه در مطب بمدت 20 تا 30 دقیقه ،دوبار در هفته انجام میگیرد.طول مدت درمان در حدود 8 هفته خواهد بود.
اما بعضی ازپزشکان نیز برای شما که دارای مشکل کشیدگی واژن هستید جراحی را پیشنهاد میدهند که این آخرین راه برای این مشکل است.
محصولات لیزری و چیزهای پیچیده دیگر نیز می توانند شما را به وضعیت قبلی برگردانند. و البته شما و پزشکتان هستید که تصمیم میگیرید چه کاری برای شما منطقیتر خواهد بود.
چیزی برای خجالت وجود ندارد. این یک مسئله همگانیست و اطلاعات مربوط به آن که هم اکنون در اختیار شماست .
ارسال نظرات