- بیماری های جنسی (۲۳)
- دانستنیهای ازدواج (۷۰)
- دانستنیهای بارداری (۸۷)
- دانستنیهای جنسی بانوان (۳۱۴)
- ارگاسم بانوان (۲۰)
- قاعدگی ( پریود ) (۱۸)
- دانستنیهای جنسی مردان (۲۸۹)
- دانستنیهای خانواده (۶)
- دانستنیهای شخصیت شناسی (۱)
- دانستنیهای عمومی (۹۴)
- چاقی و لاغری (۱۰)
- دانستنیهای ایدز (۱۸)
- دستهبندی نشده (۵)
- چه موقع علیرغم استفاده از کاندوم، با شکست مواجه می شویم؟
- کوری جنسی چیست؟
- خطرات تحریک تخمدانی چیست؟
- تحریک کننده جنسی خانم ها !!
- متخصص باروری چهکار میکند؟
- هایمنوپلاستی (ترمیم پرده بکارت) و بررسی آثار حقوقی آن
- توصیه های بهداشتی برای رابطه ی جنسی مقعدی
- مزایای رابطه جنسی در دوران بارداری
- برای تجربه یک رابطه جنسی خوب و قوی کردن آن، این کارها را فراموش نکنید
- دلیل کم شدن میل جنسی همسرم چیست؟
- از نظر علمی بهترین زمان برای رابطه جنسی چه موقع است؟
- مصرف روی (زینک) چه تاثیری بر عملکرد جنسی مردان دارد؟
- ۱۰ علت اختلال نعوظ در مردان
- شکستگی آلت تناسلی مردان، علل، عوارض و درمان آن
- نکاتی مهم برای زوجها در خصوص رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن
- کاربران آنلاین : 0
- بازدید امروز : 302
- بازدید دیروز : 803
- بازدید این هفته : 6027
- بازدید این ماه : 33175
- بازدید کل : 3087376

اگر می خواهید رابطه این شما مدتی طولانی ادامه داشته باشد و رابطه سالم و عاشقانه ای داشته باشید، باید بدانید که چطور با مهمترین فرد زندگی تان سازش کنید. سازش بخش مهمی از زندگی است و شما را به توافق و درک دوطرفه می رساند و باعث می شود که هر دوی شما بر سختی های زندگی مشترک غلبه کنید. در زیر به چند نکته مهم و مفید برای رسیدن به سازش در زندگی مشترک اشاره کرده ایم.
چند نکته موثر برای سازش با شریک زندگی
1. مشکل اصلی را پیدا کنید.
خودتان را به دست احساسات نسپارید، بلکه سعی کنید مشکل اصلی را پیدا کنید. اگر مسائل دیگر را نیز مطرح کنید و پیش بکشید، دیگر سازش و آشتی غیرممکن می شود و مشکلتان هرگز حل نمی شود. لازم است که همه اختلافات را کنار بگذارید تا بتوانید مسئله اصلی را شناسایی کنید. شکی وجود ندارد که عشق واقعی بر هر مانعی غلبه می کند. روی مشکل اصلی کار کنید تا رسیدن به سازش برای هر دوی شما راحت تر شود.
2. به حرف های همدیگر گوش دهید.
بگذارید شریک زندگی تان دیدگاهش را بیان کند. این بدان معنا نیست که همیشه باید با حرف های او موافق باشید، ولی مهم است که همه نظرات را بشنوید. فقط به خودتان فکر نکنید، زیرا شما هم ممکن است اشتباه کنید. باید به حرف های هم گوش دهید و اگر لازم شد استثنا قائل شوید.
3. همدلی کنید.
وقتی به حرف های هم گوش می دهید، باید همدلی هم داشته باشید. گاهی فقط اینکه درک داشته باشید و به حرف هم گوش دهید کافی نیست. سعی کنید با احساسات و عواطف او همدلی و درد او را بفهمید. شاید او اشتباه می کند، و متوجه آن نیست و به همین دلیل است که باید سعی کنید بدون دعوا و مرافعه قضیه را حل و فصل کنید. سعی کنید خودتان را جای او بگذارید تا راحت تر به سازش برسید.
4. آنچه می خواهید را تعریف کنید.
اگر ندانید که واقعاً چه می خواهید رسیدن به یک تصمیم مشترک برایتان سخت می شود. فقط شما هستید که می دانید چه چیزی شما را خوشحال می کند و حالتان را خوب می کند. یادتان نرود که خواسته ها و ایده های شریک زندگی تان را نیز در نظر بگیرید.
5. یک راه حل پیشنهاد کنید.
در حالی که سعی می کنید احساسات طرف مقابل تان را درک کنید و خواسته های خود را بیان کنید، مهم است که هر دوی شما همه راه ها و جواب های ممکن برای رسیدن به سازش را پیشنهاد کنید. اگر خواسته قلبی بزرگ شما این است که به توافق برسید، هر دوی شما باید نتیجه مناسبی بیابید. این نتیجه باید تا حداکثر ممکن به نفع هر دوی شما باشد. لازم است که متغیرهای زیادی را در نظر بگیرید تا راه حل مناسبی بیابید.
6. از اینکه کمی کوتاه بیایید نترسید.
البته این به شخصیت شما بستگی دارد. نباید مغرور باشید و وقتی نوبت به خوشبختی تان می رسد باید کمی کوتاه بیایید. هرگز هر دوی شما نمی تواند بطور همزمان همه چیز را داشته باشید. به همین دلیل است که برای رسیدن به سازش باید کوتاه بیایید. بدین ترتیب او هم در صورت لزوم کوتاه می آید. چیز زیادی را از دست نخواهید داد، ولی می توانید از شر مشاجره و دعوا خلاص شوید و خوشبخت زندگی کنید.
منبع:برترین ها
ارسال نظرات