- بیماری های جنسی (۲۳)
- دانستنیهای ازدواج (۷۰)
- دانستنیهای بارداری (۸۷)
- دانستنیهای جنسی بانوان (۳۱۴)
- ارگاسم بانوان (۲۰)
- قاعدگی ( پریود ) (۱۸)
- دانستنیهای جنسی مردان (۲۸۹)
- دانستنیهای خانواده (۶)
- دانستنیهای شخصیت شناسی (۱)
- دانستنیهای عمومی (۹۴)
- چاقی و لاغری (۱۰)
- دانستنیهای ایدز (۱۸)
- دستهبندی نشده (۵)
- عوامل مهم در ارگاسم زنان
- سن شروع بلوغ
- هشت روش طلائی درمان دردهای پیش از قاعدگی
- فعالیت جنسی در دوره بارداری
- تحریک کننده جنسی خانم ها
- هایمنوپلاستی (ترمیم پرده بکارت) و بررسی آثار حقوقی آن
- توصیه های بهداشتی برای رابطه ی جنسی مقعدی
- مزایای رابطه جنسی در دوران بارداری
- برای تجربه یک رابطه جنسی خوب و قوی کردن آن، این کارها را فراموش نکنید
- دلیل کم شدن میل جنسی همسرم چیست؟
- از نظر علمی بهترین زمان برای رابطه جنسی چه موقع است؟
- مصرف روی (زینک) چه تاثیری بر عملکرد جنسی مردان دارد؟
- ۱۰ علت اختلال نعوظ در مردان
- شکستگی آلت تناسلی مردان، علل، عوارض و درمان آن
- نکاتی مهم برای زوجها در خصوص رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن
- کاربران آنلاین : 0
- بازدید امروز : 3414
- بازدید دیروز : 5575
- بازدید این هفته : 41670
- بازدید این ماه : 165677
- بازدید کل : 2900357
به نقل از ایسنا، متخصصان سلامت دریافتند میزان جیوه موجود در محصولات تن ماهی به حدی بالاست که تمام زنان حامله، شیرده و زنانی که قصد حامله شدن دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.
«جین هالوران»، مدیر طرح سیاستهای غذایی اتحادیه مشتریان آمریکا میگوید: ما همیشه نسبت به مصرف تن ماهی نگرانی داشتهایم و اکنون به زنان توصیه میکنیم از خوردن هر گونه تن ماهی خودداری کنند.
این هشدار، دستورالعمل جدیدی را که از سوی آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) منتشر شده را تاحدودی نقض میکند. در این دستورالعمل برای نخستین بار اعلام شده که زنان حامله مصرف هفتگی ماهی خود را تا حداقل ممکن ادامه دهند. پس از آنکه مطالعات تایید کرد از هر پنج زن حامله، یک زن از خوردن ماهی اجتناب میکند، FDA مجبور به انتشار دستورالعمل جدید شد.
«استفن اوستروف»، کارشناس FDA در بیانیهای اعلام کرد: یافتههای جدید نشان میدهد محدود کردن یا اجتناب از مصرف ماهی در طول حاملگی یا سالهای نخست کودکی به معنای از دست دادن ریزمغذیهای حیاتی است که تاثیر قابل توجهی در رشد و نمو بدن انسان دارند.
وی افزود: زنان حامله همچنان میتوانند به جای تن ماهی به میزان توجیه شده یعنی حدود 226 الی 340 گرم ماهی در هفته مصرف کنند. این گزینهها شامل ماهی آزاد، میگو و «تیلاپیا» میشوند که همه آنها سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا-3 هستند.
اما در مورد مصرف تن ماهی متخصصان همچنان هشدار میدهند که از مصرف تمام اشکال تن ماهی اجتناب شود چرا که یافتههای جدید نشان میدهد 20 درصد از تن ماهیهای آزمایش شده در سال 2005 میلادی دو برابر بیش از میانگینهای مجاز تعیینشده از سوی FDA محتوی جیوه هستند. این حجم بالای آلودگی جیوه باعث میشود که خریداران نتوانند تشخیص دهند کدام نوع تن ماهی دارای میزان جیوه متعادل و بیخطری است.
به گزارش ساینسورلدریپورت، جیوه باعث آسیب زدن به بسیاری از اعضای بدن نظیر ریه، کلیه و سیستم عصبی میشود. جیوه به ویژه در زنان حامله باعث بروز آسیب مغزی، شنوایی و مشکلات بینایی در نوزادان آنها میشو
ارسال نظرات